Nothing's Over !!.
N O T H I N G'S O V E R


Annyeonghaseyo


Nadiah Nadhirah
@kim_msl @oohsehun
all my love is for eLement ?

Twitter

Credits
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: Your Name


TAG
Saturday, 14 May 2016 • 07:12 • 3 comments
Assalamualaikum and Hi readers ! 
Pejam celik pejam celik hahhhh kena tag dengan si blogger 
 
I'm so excited bila ada orang tag ni . Bukan apa rasanya dah lama tak kena tag macam ni . Last pun time form 3 dulu which is three years ago .  So here nak promote la giveaway ni . So macam biasa siapa tak kenal Kak wana kan . tutorial blog dia la selama ni aku duk belajar tahu . Gigih aku scroll satu satu . Gigih aku hafal code lagi hah . Nak promote la sikit kak wana ni . Kalau siapa-siapa yang baru lagi dalam dunia blog ni pi la jenguk-jenguk kak wana ni . Confirm hati akan jatuh cinta dekat blog dia . Yang mana rasa-rasa ada impian nak blog lawa-lawa pi la belajar tuto dia . Saya jamin anda pasti akan berjaya . Ingat di mana ada kemahuan di situ ada jalan dan di mana ada usaha di situ ada kejayaan .
Masalah aku sekarang satu je , hah siapa mangsa aku nak tag ni T_T . Dah la ika takde pi plkn . Aku mereput sensorang updated blog . Perhh sedihnya kehidupan ,
Here mangsa-mangsa yang di tag . Mohon alert ye , hahaha
1. Ika Chanbaek
2.Umi
3.ezliyana


3 Inspirit (s) | Comment Here Inspirit (s)